Lansering av upKeeper 4.0

När användarna får vara med och bestämma blir det så här. Umeåbaserade företaget upKeeper Solutions erbjuder en programvara helt och hållet utvecklad på plats av utvecklare i Sverige. Och varje år uppgraderas upKeeper enligt de önskemål som användarna prioriterar. Funktioner som inte längre upplevs som viktiga elimineras och andra funktioner som anses vara mer nödvändiga och önskvärda implementeras. Nyligen lanserades upKeeper 4.0! Hur ska en relevant marknadsföring se ut?

Nöjda kunder = de bästa ambassadörerna

Det var en helt ny företeelse för mig att se och få uppleva en sådan samstämmighet bland konferensdeltagare som vid upKeeper Open som hölls 21-22 april på Rådhuset Rex i Umeå. Nöjdare kunder tror jag inte går att uppbringa! Jag intervjuade många av kunderna tillika användarna, och de var så eniga i att några av anledningarna de valt upKeeper är enkelheten och snabbheten. Så enkelt, och så snabbt att komma igång att använda. Så enkelt och snabbt att överföra kunskapen till nya medarbetare, som bidrar till lägre kostnader. Jag mötte verkligen den främsta sortens ambassadörer som en produkt kan få. Verkligen engagerade och med största intresse och vilja att dela med sig till den fortsatta utvecklingen av upKeeper. Jag är imponerad!

Marknadsstrategi och marknadsföring

Som marknadsstrateg och konsult inom marknadskommunikation och marknadsföring, blir jag involverad i många olika spännande, intressanta och utmanande uppdrag. Med denna användarkonferens i fokus styrde jag mot Umeå. Nu har jag varit på plats under två dagar och mött användarna, och många av upKeeper Solutions partner/återförsäljare som säljer systemet. Hur marknadsför man (Go-to-Market och marknadsstrategi) en produkt som har så positiva och nöjda användare? Vi får se hur jag löser den ”utmaningen”!

När du läser detta, får du någon reflektion du vill dela med dig av? Har du också mött ambassadörer av liknande slag?

 

Som ni ser på bilden (tagen av Mikael Hansson, Infotech Umeå) är jag starkt fokuserad på att dokumentera det som diskuteras 🙂

Relaterad artikel på Infotech. upKeeper Solutions på LinkedIn, Facebook och mynewsdesk

 

×

Kontakta mig