Vad vet du om marknadsföring? Behöver ditt företag en injektion utifrån av någon med kompetens inom marknadskommunikation och från det stora IT-företaget Microsoft? Är det dags att ta nya tag och göra 2014 till det bästa året hittills?

Jag är seniorkonsult på Antoma och vår affärsidé är att öka intäkter för företag genom utveckling av deras försäljnings- och marknadskanaler. Genom erfarenhet av verksamhetsutveckling, försäljning, marknadsföring i ledande positioner inom bland annat IT-branschen har Antoma den kunskap som behövs för att hjälpa våra kunder att utvecklas. Antoma jobbar integrerat med både konkreta, operativa och strategiska insatser för att alltid nå bästa resultat tillsammans med våra kunder.

Jag konsultar ute hos företag och hjälper de att utveckla och stärka sina positioner på marknaden och skapa lönsamma intäkter.

Efter drygt 1 år som konsult, 20 år på Microsoft, 10 år på FN och 2 år på EU så är jag övertygad om att jag kan tillföra mycket som styrelseledamot till ”rätt” företag. Jag har bland annat erfarenhet från marknadsföring, event marketing, sociala medier, projektledning och genomförande av evenemang av alla storlekar och olika typer av integrerad marknadskommunikation, både strategiskt och taktiskt inom B2B.

 
Jag är bra på att skapa, forma, sätta ihop och driva igenom projekt och se dom hela vägen i mål mot ett uppsatt resultat. Make Change Happen! När förändring behövs, ska förändring ske – det är mitt motto i mitt professionella liv.

Har du nu hittat den styrelseledamot du sökte? Bra. Ring mig på en gång på tel 0735 777 325, eller mejla liselotte.isacsson@antoma.com.

Liselotte Westling Isacsson

Först till kvarn…… 😉

 
PS. om du fortfarande känner dig lite osäker på vem jag är, och vill veta mer före du kontaktar mig, så ta en titt på min profil på LinkedIn.

Foto: http://www.tommyjansson.com/

×

Kontakta mig