Söker er valberedning er nya styrelseledamot? Vad vet du om marknadsföring? Behöver ditt företag en injektion utifrån av någon med kompetens inom marknadskommunikation och från det stora IT-företaget Microsoft ? Är det dags att ta nya tag och göra 2016 och de kommande åren till de bästa någonsin?

Jag är marknadsstrateg och jag konsultar ute hos företag och hjälper de att utveckla och stärka sina positioner på marknaden och skapa lönsamma intäkter. Det är ett mycket varierande jobb; ibland stöttar ibland stöttar jag företag med deras marknadsstrategier som sen mynnar ut i en marknadsplan; ibland behöver de stöttning/coachning på mer regelbunden basis ett antal timmar åt gången, eller också behöver de en temporär resurs i form av marknadschef eller projektledare, eller hjälp med att driva en specifik kampanj eller projekt. Det är min vardag.styrelsemöte

Jag har bland annat erfarenhet från marknadsföring, event marketing, sociala medier, projektledning och genomförande av evenemang av alla storlekar och olika typer av integrerad marknadskommunikation, både strategiskt och taktiskt inom B2B.

Styrelseledamot finnes

Söker ni en styrelseledamot med min bakgrund är Jag övertygad om att jag kan tillföra mycket till ”rätt” företag. Ring mig på en gång på tel 0735 777 325, eller mejla liselotte.isacsson@inspirational.se.

Jag är idag representerad i ett antal styrelser, varav en är ett aktiebolag inom IT-branschen.

×

Kontakta mig