Jag samlar på möten. Möten gör mig glad och berikar mitt liv. De kan också vara början på långa affärsrelationer, djup vänskap och bidra effektivt till att jag lär mig mer och mer varje dag. Att möten kan vara negativa och göra människor besvikna tänker jag inte ägna min värdefulla tid åt att skriva mina tankar om – inte här och just nu i alla fall.

Dagens möte med herr Stolt, nej jag menar herr Ulf Bergman på Stolt Kommunikation är ett av de där inspirerande mötena som fyller mig med glädje, energi och vilja till förändring. Ulf lyser av stolthet, med all rätt, och hans erfarenhet och kunnighet inom varumärkesutveckling och hans vilja att få företag, organisationer, individer att hitta den outnyttjade potentialen är för mig så oerhört viktigt. Ulf glöder när han pratar om starka varumärken, och vad kanske vissa företag inte tänker lika mycket på, varumärkets stora funktion som säljare. Det är inte enbart de anställda säljarna som säljer, utan varumärket säljer hela tiden.

Ibland inträffar händelser med människor som jag inte imponeras av. Oftast tänker jag inte då på människan som betett sig si eller så, utan mina tankar går till företaget, till arbetsgivaren, till varumärket…. Hur tänker du?

Så, idag har jag fått mig en rejäl dos energitillskott, inspiration och eftertanke. Min devis Make Change Happen blir så levande av alla dessa positiva möten.

Några små avslutande ord kring kommunikation…. ”One company, one voice”, allt kommunicerar, Communicare Necesse Est – Att kommunicera är nödvändigt!

Rekommenderas! Ta kontakt med Ulf Bergman, Stolt Kommunikation AB ulf@stoltkommunikation.se och låt dig inspireras du med av ett möte.

×

Kontakta mig