Men vilket av alla de seminarier vi deltar i, är just det som är livstransformerande eller livsavgörande för dig? Spännande tanke! Har vi tid och råd att delta i olika seminarier? Har arbetsgivaren ”råd” att låta medarbetarna gå på seminarier?

Jag har precis varit på det där seminariet som kändes så rätt. Nu kommer det att hända saker i mitt liv; både i det yrkesverksamma och i mitt högst privata liv. Det var Brian Tracy som i fredags på Cirkus på Djurgården i Stockholm samlade fullt hus av människor törstiga att lära sig mer om sälj – Sales Mastery Day (arrangerat av Kompetensinstitutet). Och han uppmanade oss att regelbundet delta i seminarier, åtminstone 4 gånger per år. För någon gång träffar man rätt och hamnar på det där som är ”life transforming”.

cirkus

Brian Tracy har säkert helt rätt i sak, men jag tror dessutom att man kan träffa rätt flera gånger. Man kan få åtnjuta euforin flera gånger om. Flera olika seminarier kan ge oss livstransformerande upplevelser.

Warren Buffet sa en gång att den bästa investeringen du kan göra är att hela tiden lära dig nya saker – develop your skills is the best investment. ”The more your learn, the more you earn.” En investering i dig själv!

Det har vi väl tid och råd med?

×

Kontakta mig