Make Change Happen är lika mycket
ledord som en del av mitt DNA

Om mig

Jag som driver Inspirational heter Liselotte Isacsson. Jag vill inspirera och skapa förändring. Därför är Make Change Happen lika mycket ledord som en del av mitt DNA.

Med över 30 års yrkeserfarenhet varav 15+ med inriktning på marknadsföring har jag de senaste åren helt fokuserat på konsultbaserat jobb, att kliva in när det behövs samt att stötta företag och avdelningar i långsiktig förändring, planering och utförande.

Jag har ett stort nätverk av duktiga och erfarna konsulter som bidrar vid större projekt och uppdrag, det gör att Inspirational lätt anpassas efter behov.

Make Change Happen med Inspirational.

Expertis

Jag brinner för marknadsföring och integrerad marknadskommunikation samt följer med stort intresse de snabba förändringar som sker kopplat till sociala kanaler och vår beteendeförändring i stort. Med nya digitala lösningar skapas nya effektiva vägar till resultat, vilket gör varje projekt unikt i flera bemärkelser. Den insikten är grunden till att jag grundande bolaget Inspirational.

Bakgrund

Min bakgrund från bland annat Microsoft och UNHCR (FNs flyktingkommissariat) har bidragit till värdefulla erfarenheter av att arbeta både multinationellt och i stora företag och organisationer. Många av mina projekt har en koppling till teknik och IT, så det är områden jag känner väl.

Min stora styrka är att driva projekt i mål mot uppsatt resultat. Mitt fokus är strategiskt men jag ser det som självklart att även kunna agera operativt för att Make Change Happen.

Jag har utbildat mig via StyrelseAkademien och är certifierad styrelseledamot. Jag har t ex varit ledamot i styrelsen för IT-bolaget upKeeper Solutions i Umeå.

Mer om min professionella bakgrund och rekommendationer hittar du på LinkedIn.

Hör gärna av dig för ett förutsättningslöst samtal eller frågor kring ert behov.

Kontakta mig

×

Kontakta mig