Jag har arbetat på Microsoft i 20 år, och har sedan en tid tillbaka lämnat det stora företaget och tillhör nu konsultbolaget Antoma. Jag är alltså konsult inom marknadsföring. Antoma erbjuder tjänster inom affärsplanering, marknadsföring och partnerutveckling, där jag med min kompetens och långa erfarenhet fokuserar på marknadsföring.

Så här ser vårt koncept ut:

Så mycket marknadsavdelning du behöver!

  • Antoma har gedigen och praktisk erfarenhet inom marknadsföring och har hjälpt kunder genom åren med strategi, planering och operativt genomförande och uppföljning inom marknadsföring och kommunikation.
  • En del kunder behöver hjälp från ”ax till limpa”, dvs allt från att ta fram en marknadsplan till att genomföra och följa upp planerade marknadsaktiviteter genom ett kontinuerligt och långsiktigt samarbete mellan kunden och Antoma.
  • Andra kunder önskar enbart dra nytta av vår kompetens för att ta fram en marknadsplan baserad på deras affärsmål. Kan exempelvis vara strategi och varumärkespositionering för att etablera sig på marknaden, nå ett nytt marknadssegment eller kanske lansera ett erbjudande eller produkt till marknaden.
  • Vissa kunder önskar bara praktisk hjälp med olika marknadsföringsprojekt som nyhetsbrev, säljmaterial, kundreferenser, kundundersökning, seminarier eller andra evenemang.

Sammanfattningsvis kan man säga att vi stöttar våra kunder i deras marknadsföringsarbete oavsett om det rör sig om ett kortare eller längre, enklare eller mer omfattande uppdrag

Och jag själv….
Personligen ser jag följande som mina specialistområden: marknadsföring och marknadskommunikation, projektledning, sociala medier, varumärkespositionering, evenemang/events, upphandling och processutveckling.

Slutligen
Jag är bra på att skapa, forma, sätta ihop och driva igenom projekt och se dom hela vägen i mål mot ett uppsatt resultat. Make Change Happen! När förändring behövs, ska förändring ske – det är mitt motto i mitt professionella liv.

Vill ditt företag bli inspirerad, vill du bli inspirerad, vill ni inspirera era kunder? Låt oss träffas – IRL, online eller telefon.

×

Kontakta mig