Det är så lätt att vara skomakarens barn! Det är så enkelt för mig att berätta för andra företag hur deras marknadsstrategi ska utformas, hur deras marknadsaktiviteter ska genomföras och hur deras webbplats – deras identitet och varumärke – kan utvecklas. Det är ju mitt jobb, och det inspirerar mig så mycket när jag kan bidra till att företag utvecklas, ökar tillväxten, blir mer marknadsmässiga och attraktiva. Så då måste jag ju föregå med gott exempel! Inte längre vara skomakarens barn…

Jag lämnade det konsultnätverk jag verkat tillsammans med under 3 år och behovet uppstod att skapa www.inspirational.se. Efter en intensiv höst arbetsmässigt sett för mitt bolag, började jag äntligen utvärdera vilken webbyrå i mitt nätverk av leverantörer som skulle vara mest ändamålsenlig för mitt företag. Baserat på min kravlista föll det naturliga valet på webbyrån The Generation.

Vi hade uppstartsmöte i december 2015 och bra precis två månader senare kunde jag lansera min nya webbplats. Samarbetet har varit utmärkt, och deras första skiss motsvarade i stort det som slutligen blev slutresultatet. De har kunnat uttrycka i form det jag framförde som mina önskemål. Så här säger Robert Hallgren, VD på The Generation.

“Liselotte kom till oss med utmaningen att omvandla Inspirationals blogg till en komplett kommunikationskanal för att inspirera och utbilda samt marknadsföra bolagets tjänster. Vi startade projektet genom att diskutera webbplatsens mål och syfte, samt alla detaljer kring sidstruktur, innehåll och tonalitet. Därefter tog vi tillsammans fram ett par centrala begrepp för bolagets kommunikation:

”Att inspirera. Att bli inspirerad. Att inspireras.”

”Make Change Happen är lika mycket ledord som en del av mitt DNA”

Designen går i färgtonerna lila och grått för matcha Inspirationals nya logotyp, men även Liselottes personlighet och egna preferenser. Webbplatsen är producerad i WordPress med ett modernt ramverk som gör den lätt att uppdatera och fullt mobilanpassad för att fungera bra i alla typer av enheter.

Som krona på verket har vi publicerat den på en miljöcertifierad webbserver som drivs med grön el, samt kopplat på ett serviceavtal som garanterar att sidan är uppdaterad och säker även i framtiden.”

Robert Hallgren, VD, The Generation AB

G bild

Nu är jag inte skomakarens barn längre, när det gäller webbplats!

×

Kontakta mig