Jag fick förmånen att vara med i en podcast och berätta om hur jag ser på ledarskap. Jag önskar att vi alla ska inspirera vår omgivning, och jag hoppas att jag inspirerar dig.

Itunes   –  Soundcloud  –  acast

Detta är introduktionen som Jenny Johansson ger mig

En fantastisk sympatisk och genuin kvinna med väldigt starka värderingar. Det är Liselotte Westling Isacsson jag pratar om. Jag har haft förmånen att få lära känna denna ledare och hon har varit med i detta avsnitt av Vardagens Ledare. Hon berättar om att hon arbetat med Kofi Annan och hur hon tyckte det var så fel ledarskap på en av sina arbetsplatser så hon gick till Kalla Fakta som sen gjorde ett inslag som i sin tur resulterade att ledarskapet byttes ut.

Hon älskar att jobba i olika projekt. Och detta med att jobba som ledare i projektform kräver ett speciellt sorts ledarskap. Det är så tydlig start och mål i projekt som kräver en väldigt målfokuserad och samtidigt ödmjuk person som ska leda.

Man behöver ju snabbt skapa förtroende hos projektgruppen och sedan ännu viktigare, se till att det blir ett team som verkligen kan skapa tillsammans. Liselotte säger att hon älskar att jobba mot mål och sedan göra allt som krävs för att överträffa förväntningarna, det ger henne energi.

Sedan något jag själv tycker är väldigt viktigt och som Liselotte också lyfter som viktigt är att man behöver se till att fira sina framgångar. Viktigt att göra under vägens gång i ett projekt men ännu viktigare när det är klart att korka upp champagneflaska och riktigt berömma sig själv.

Det tycker jag vi alla ska göra i vår vardag. Se till att reflektera över allt vi gör bra. det gör att vi hela tiden medvetet kan göra bra saker om vi förstår varför saker och ting blev och gick så bra.

Alla ni ledare och medarbetare där ute, ni är grymt bra!!!

Lyssna gärna på Liselotte när hon berättar om sin vardag och sin historia.

Idag driver Liselotte sitt egna företag, Inspirational, som gör att hon hela tiden kan arbeta i olika projekt och kan hjälpa andra företag att inspireras och inspirera.

Jenny Johansson, VD Macat affärsutveckling, och driver podden; Vardagens Ledare

×

Kontakta mig