Starten på er förändringsresa?

Om du tycker att du har 5 minuter att lägga på tankar kring ert företags marknadsstrategi, kan dessa minuter där du lyssnar på ett framgångsrikt uppdrag vara starten på er förändringsresa. Eller framgångsresa?

I den här filmen berättar jag om ett av mina uppdrag som jag haft under en längre period. Hur vi arbetade tillsammans och vilka resultat de nått genom fokuserat marknadsarbete.

Jag har inte detta företag som kund längre för de blev förvärvade av ett stort börsnoterat bolag… Och på den resan är de nu.

Inspirera era kunder

Jag tror att det viktigaste av allt är att inspirera sina kunder. För jag är övertygad om att inspirerade kunder tenderar att välja det de inspireras av. Ha det i åtanke när ni sätter er egen plan. Därutöver, de här sex stegen tror jag på när det gäller att bli framgångsrik med sina marknadsinvesteringar.

  • Våga välj väg
  • Förankra den gemensamma bilden av nuläge och målbild
  • Satsa på en seriös marknadsstrategi
  • Ta fram en realistisk och genomförbar plan
  • Följ marknadshjulet
  • Ge inte upp; ha tålamod och framförallt, ha kul på vägen

Mer material här.

×

Kontakta mig