Bra för mig, att äta en god frukost i lugn och ro på planet istället för stressat frukosterande före avfärd.

Jag uppskattar gratis frukost som dessutom är godare, färskare och nyttigare än den jag köper hos konkurrenterna.

Bra att BRA lyfter det närproducerade. Bjuder in lokala leverantörer nära inrikesflygets destinationer runt om i landet att visa vad de erbjuder.

Bra att vi får lokalt och hållbart producerade produkter.

Bra för miljön och bra för framtiden. Bra för min kropp och själ.

Umeåbaserade företaget Kummin får bra synlighet och drar nytta av situationen med relevant marknadsföring; de erbjuder dessutom rabatt för oss som vill njuta av deras goda utbud en gång till.

Det här känns bra. Detta nya grepp uppskattar jag. Bra, nyttigt, gott, lokalt till hela Sverige (eller åtminstone för de 13 destinationerna). Vi stöttar de små aktörerna, de mindre företagarna, och samtidigt avnjuter vi något som är bättre på alla sätt och vis.

Det här måste fler ta efter. Även om det kraftfulla namnet/varumärket BRA nu är reserverat av ett nytt inrikesflygbolag, så kan fler göra bra insatser! Jag efterlyser fler hållbara, lokala, hälsosamma alternativ till folket! Som inte kostar skjortan…

×

Kontakta mig