Har du inte deltagit på TechDays tidigare?

En film/teaser till dig som inte varit på TechDays tidigare. Du som jobbar som IT-chef, IT-tekniker eller utvecklare har mycket att hämta från denna 2-dagarskonferens. Häng med på resan!

Jag har flera olika ansvarsområden i det här projektet och bland annat ansvarar jag för allt innehåll och alla talare. Vi har över 100 entimmessessioner och bra över 100 talare. Det är ett dignande, helt överfyllt, smörgåsbord! Jag är också anlitad av Microsoft för att projektleda hela Microsofts engagemang i denna 2-dagars konferens.

Och vill du inte titta på filmen så kan du läsa här nedan istället.

Missa inte årets häftigaste konferens 25-26 oktober 2017

TechDays är Microsofts största konferens i Sverige för IT-tekniker, utvecklare och IT-chefer.

Det är en konferens som passar både dig med ett intresse för djuplodande tekniska sessioner, samt dig som vill veta mer om hur man bör tänka strategiskt kring nya innovativa, tekniska lösningar. En två-dagars konferens, plus en frivillig förberedande dag, som syftar till att inspirera, vidga och fördjupa kunskaperna kring Microsofts produkter och tjänster.

Vårt tema i år är +AI. Det mesta kan bli bättre med AI. Resor kan bli hållbarare, tid kan utnyttjas bättre, säkerhet kan bli starkare. Idag är X + AI grundmodellen för många nya startupföretag, dvs utgå från fungerande tjänster och gör de bättre med AI. På Microsoft adderar vi AI till allt vi gör, i våra applikationer, våra tjänster och vår infrastruktur.

Nyheter i år är bland annat att vi har tre särskilda spår inom utveckling framtagna av branschspecialister: klient, backend och arkitektur. En annan del av TechDays fokuserar på digitala trender. Vilka trender ser vi kring digital innovation och vad krävs för att följa med? Eller leda? Hur ska vi som människor förhålla oss till digitalisering och AI? Exklusivt för TechDays i år är en 2½ timme workshop på temat utveckla din kreativitet – The 7 Stages of Creativity. Och vi har utökat programmet med ännu fler paneldebatter; där ämnen som människa, maskin, digitalisering diskuteras.

Microsoft TechDays är inte bara en möjlighet för kompetensutveckling utan också en vibrerande mötesplats med ett härligt myller av roliga inslag, innovativa och spännande lösningar, och många människor att inspireras av. Utställningsytan är fylld av välkända företag och startupbolag som alla visar upp det allra senaste på marknaden.

Och du lämnar konferensen fylld med ny kunskap och många erfarenheter rikare!

PS. Agendan innehåller ett 40-tal sessioner för IT-tekniker, ett 40-tal för utvecklare och ett 20-tal sessioner för IT-chefer, men som säkert lockar er med andra roller också.

Vi ses på Microsoft TechDays! Läs mer här.

#TDswe https://www.facebook.com/TechDaysSverige/ @TechDaysSweden

×

Kontakta mig