Men visst förbereder ni er? Inte kastar ni väl bort investerad budget bara så där?

I ett inlägg på LinkedIn idag – Always Start with Why –  tar jag upp några korta, men ack så väsentliga aspekter kring företag och deras medverkan i mässor, utställningar.

Oavsett, så handlar det alltid om att först och främst ställa sig frågan varför. Inte bara när det gäller marknadsstrategi, utan i ditt eget dagliga liv och alla sammanhang. Varför? Att veta sitt varför. Och att veta varför jag som företagare väljer att investera tusentals kronor i en aktivitet. Och när jag vet detta varför, kan jag också göra planen för att nå de målsättningarna. Och då har jag så många gånger ökade möjligheter att faktiskt nå det målet!

Så enkelt, så självklart!

Läs gärna mitt inlägg och kommentera här eller där.

projektplan

Liselotte Isacsson

×

Kontakta mig