Högen av visitkort växer. Den ligger där på skrivbordet. Jag har köpt en visitkortslåda för länge sen, men ändå ligger korten utanför lådan. I alla fall de flesta av dom. Gammeldags med visitkortslåda? Ja, men visitkortet påminner mig mer om människan jag mött än en kontakt i mitt mejlprogram. Faktiskt!

Högen växer och jag tänker på allt som hänt under det senaste året som konsult, som företagare, och jag är så tacksam och så glad och så stolt. Ingen Jante här inte, jag är stolt! En liten tanke kommer som jag snabbt slår bort: varför väntade jag ända till dryga 32 år som anställd före jag tog detta steg? No regrets! Det hjälper ingen; ej heller mig. För tänk, jag har 32 års erfarenhet från olika branscher och yrken som jag nu drar nytta av i mitt ”nya” liv som konsult. Jag har erfarenhet, jag är inte nyutkläckt.

Men nu har jag 8,5 cm visitkort på mitt skrivbord, och varje kort är ett möte. Jag har mött så många nya människor i så många olika branscher som jag inte ens hade en aning om existerade, och av några av dessa människor har jag också bett om deras visitkort. ”Några av dessa människor….” och dessa några blev 8,5 cm visitkort!

Dessa möten är inspiration. Möten som inspirerar mig, möten som andra inspireras av, inspiration! Make Change Happen. Varje visitkort representerar en människa, ett liv, ambitioner, visioner.

Och allt det här har jag upptäckt i ganska hög ålder (ålder är en siffra på papper, och kanske något tecken på min kropp, men känslan jag känner känner ingen ålder). Varje dag möter jag nya människor, varje dag lär jag mig nya saker, varje dag inspireras jag, varje dag fyller mig med mer insikter och glädje.

Det här är tankar som föds när jag tittar på min 8,5 cm hög av visitkort!

visitkort

×

Kontakta mig